Heeft u een vraag over uw bestelling? Neem contact op: MWProducts@kpnmail.nl

Retourneren

Wij streven ernaar om iedereen optimaal te voorzien in zijn of haar behoeften, wij beseffen echter ook dat dit soms gepaard gaat met teleurstellingen. Bent u niet 100% tevreden met het gekochte product? Dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren. De producten dienen in originele staat (NIET GEBRUIKT) en voorzien van alle bijbehorende labels en etiketten geretourneerd te worden, als het product gebruikssporen of andere door u aangebrachte schade bevat hebben wij het recht om de geretourneerde producten te weigeren. Kosten retourneren zijn voor de klant.

Wilt u een product retourneren? Neem dan altijd eerst contact met ons op. En retourneer het product NIET naar het adres op de verpakking, hier staan wij compleet los van.

LET OP: Producten die wij zelf niet op voorraad hebben dienen rechtstreeks naar de fabrikant/leverancier te worden geretourneerd (dit kan in het buitenland zijn) op eigen kosten. Wij zijn in dat geval een tussenpersoon en geen retouradres. 

Als we de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening staat.

De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Defect product

Mocht u het product defect of niet volledig werkend ontvangen, kunt u contact opnemen met ons opnemen. Wij streven ernaar uw probleem binnen 24 uur op te lossen en kunnen u vragen om een foto of video waaruit blijkt dat het product defect is. Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om een passende oplossing te bieden.

Vragen over uw bestelling?
Wij staan 24/7 voor u klaar.

Altijd GRATIS verzending!
Niet tevreden? Geld terug!
100% SSL Veilige Betaling